Schilder, stucadoor of glaszetter nodig?

De schilders van Wim Janssen gaan voor kwaliteit door ambachtelijk vakmanschap. Hieronder vind je een korte beschrijving van onze diensten. Voor het bespreken van je wensen en de mogelijkheden bel je
0316 - 262 015 of stuur een bericht.

Onze diensten:

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Schilderwerk
  • Stucwerk
  • Wanddecoraties en ornamenten
  • Spachtelputz en wandafwerking

Alle werkzaamheden worden gedaan volgens de laatste technieken. Wim Janssen Glas en Schildersbedrijf staat tevens voor netjes werken en een vertrouwensrelatie met zijn klanten.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf of glasservice? Voor vragen of informatie bel je 0316 - 262 015 of stuur een bericht.

Binnen en buitenschilder

Schilderwerk – Binnen & buiten

Voor ambachtelijk schilderwerk kun je terecht bij Wim Janssen. Met een complete schilderbeurt geef je een ruimte al een compleet nieuwe uitstraling. Wij zetten de kozijnen weer strak in de lak en geven muren en plafonds een opfrisbeurt. Onze vakbekwame schilders hebben vele jaren ervaring in het schilderen van zowel het binnen- als het buitenwerk.

 

Glaszetter

Glasservice – Nieuwe ruit?

De glasspecialisten van Wim Janssen plaatsen zorgvuldig nieuw glas in een raam of deur. Al het glaswerk wordt op maat geleverd en geplaatst. Bijvoorbeeld dubbel glas, veiligheidsglas of isolatieglas. Ook wanneer glas-in-lood is beschadigd, bel je onze glaszetter.

 

Stucadoor

Stucwerk – Strak & glad

De wanden en plafonds zien er weer als nieuw uit met strak stucadoorswerk. Daarnaast is het ook nog eens isolerend én brandvertragend. We behandelen het stucwerk twee keer met Globaxane mat: een hoogkwalitatieve muurverf die zeer goed is te reinigen.

 

gripstrips trap

Gripstrips – Veilig van de trap af

Een pas gelakte trap ziet er net en strak uit. Maar pas op, de traptredes zijn plotseling een stuk gladder! Op sokken de trap aflopen of kinderen die de trap op sprinten. Wij plaatsen op elke traptrede een grip-strip die ervoor zorgt dat je meer grip heeft bij het op en af gaan van de trap en bevordert zo de veiligheid in jouw huis.